Okej!!

Mirro, jag hämtar Carmen, är du nöjd nu????


som liten igen,

då var jag som liten igen, irriterar syster och Leyla till vansinne. haha precis som när jag var liten, jag stod alltid nere vid Centrum och frågade ut Mirros kompisar, frågorna handlade om allt från varför dom var i centrum till varför dom röker!
Men det jag idag frågar mig själv är, varför är man så nyfiken och irriterande som liten? någon som har svar på min fråga?


Idag har jag gjort massa Collage till en skoluppgift om Davines produkter, dom blev faktiskt rikigt bra må jag säga, är stolt över mig själv! Ska snart åka och hämta Carmen på dagis, eftersom mirro har tjatat ihjäl mig. Visserligen älskar jag att hämta henne men min ork är inte den bästa!




Men nu världen ska jag slå min syster (kärleks slag)

Kram <333

hola Tia!

jag bara går och väntar på att Carmen ska säga så, tydligt och med förståelse för orden! Eller när hon kommer första gången och säger " Moster, jag älskar dig" jag kommer GRÅTA floder. Hon var så glad när jag kom dit idag, det värmer i hela kroppen av  att se henne. Jag tror inte man förstår den kärleken förens man känner den! Skulle någon göra henne illa, vet jag inte ens vad jag skulle gör, det finns inga ord.

Men så läste jag en helt sjuk grej på Aftonbladet.se om en Kvinna som ska få hämnas och hälla syra i en mans ögon, för att han tidigare hällt syra i hennes ansikt, just nu är hon blind och har genomgått 17 operationer. Även om någon hällt syra på mig skulle inte jag vilja hälla syra i dens ögon, det är något jag ska leva med, och utan ögon blir nog tankarna fler. Kanske låter som dubbelmoral, men jag skulle nog aldrig hälla Syra i någons ögon hur mycket personen än skadade mig eller min familj.
(klicka på bilden för att se hela texten)










allt blir svart!

vi har nu svart president, så svarta mjölkpaket.. nej, men skooja bara!
Nu har vi haft släckt en hel timme, är just nu hos Mirro och chillerillar!
Libra sitter just nu brevid mig och tiggernär jag äter salami och ost mackor!!!
Tjompa, mirro, och Tjompas bröder är här... La Carmen för typ 25 minuter sedan.
Idag har jag Mirro och Millus strosat runt i kista, vi har handlat lite, jag köpte ett par Gympadojjor, ett par rosa från vagabond, 100kr, förstå vilket kap.
Men men, nu ska jag fortsätta umgås..


skratt attack!

goddag, idag har jag färgat Andreas hår i skolan, sedan bar det av till banken... sedan bar det hem, lagade lite middag sedan åkte jag till jobbet. Riktigt roligt idag, vi alla tre som stod i kassan fick ett skrattanfall samtidigt, vi låg rent utsagt dubbelvikta på golvet. Helt galet!
Tror vi skrattade åt meningen " liten potatis, tack" så otroligt många som kommer in och säger så, det är svårt i början att förstå, men efter en tid på McDonalds i kista lär man sig förstå enstaka ord, och kan bilda meningar utan att ens höra hela meningarna!

Haha, men nu ska jag fortsätta kolla på SINGING BEE, sedan ska jag bara chillerilla ^^



Jag har så snygga ögonbryn, asså ingen knäcker dom.... Se bara, måste lägga in bilden idag igen!!



Förresten, läste VÄRLDENS roligaste grej idag!!!



 

Snoozar era barn?

Härom morgonen hände nånting roligt. Carmen hade vaknat tidigt och låg i våran säng och drack välling och tittade på barnprogram, när våran väckarklocka ringde. Första gången hade jag inte hört det, och andra gången blev jag irreterad och puttade till Michel för att han skulle gå upp och stänga av den. Då sa han bara, "låt den ringa, Carmen stänger av den". Men hallå? Skulle Carmen gå upp och stänga av den? Jag trodde att Michel snackade i nattmössan, vilket han gör ganska ofta. Så när jag var på väg upp för att stänga av den stoppade han mig, "nej nej, vänta ska du få se". Då kryper Carmen ner för sängen, går runt sängramen, klättrar upp i fotöljen och trycker på snooz-knappen. Sen går hon stolt tillbaka och kryper och lägger sig igen. Hahahaha... Trodde inte mina ögon, så rolig unge det där.
Så om jag försover mig så vet ni varför. 



för att läsa inlägget på Michelles egna blogg klicka på "//Michelle"

Fina ögonbryn!

Idag har jag somvanligt varit på praktiken "varje torsdag", men Jennie hade lite tid över så hon plockade mina ögonbryn formade dom fin och sedan färgade dom. Dom är såååååååå j--vla snygga nu!!



Man ser ju ganska stor skillnad, och där är ögonbrynen inte färgade!



Visst är dom väl fina, känner mig så kvinnlig nu..

Annars idag har jag klippt Jennie och sedan bara tagit det lungt, har varit en seg dag, jag och mamma käkade lite lunch tillsammans, hon tog med jätte god köttgryta!

I morgon blir det egen hårvård i skolan, och sedan jobba!
Men nu folket ska jag kolla på Terminator: The Sarah Connor chronicles och äta glass, mumsigt..

28/3-09 släck ner allt!

Jag har gått och undrat hela dagen varför mjölkpaketen varit svarta, inte speciiellt frestande direkt, ser ut som någon slags lakritsmjölk, usch!
Men så läste jag lite närmre på paketet där det stod det information om den 28/3-09 då man mellan 20.30 och 21.30 ska släcka ner hela lägenheten för att hjälpa klimatet. Men en fråga slog mig då, kommer Arla stänga av sina maskiner? eller har dom redan gjort sitt som gör denna reklam?
Denna fråga har jag gått och grubblat på några timmar nu.

Visst ser det lite äckligt ut? Men jag tänker nog släcka på lördag 20.30-21.30

Veckans horoskop!

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.


räkna dagar!

jag borde börja räkna ner till någonting! Men vad? tills dagen jag fyller 17? tills dagen jag fyller 18, eller varför inte ta i ordentligt tills dagen jag fyller 50?
Jag önskar jag hade någonting stort att se fram emot, men jag har nog inte de. Så tråkigt liv har jag, jag ser fram emot att träffa min Gullrumpa Carmen!
Har ni något tips, vad ska jag räkna ner till?
Jaaja, nu ska jag kolla på "The Drs", faktiskt rikigt inressant!

*skola, skola, skola*

Sitter då i skolan och bloggar eftersom vi precis valt Individuella valen.. Hoppas dom passa mig..
Men jaja, nu ska jag ner på Engelska, vi ska se Noting hill !

Cya


mina lovers är på mina fötter!

äntligen har jag dom hos mig, har haft dom på mig och dom är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sköna. *mmm* dom är grymt fina.. i morgon kommer bilder på dom!

Idag har vi varit hos Lasse och Mamma, vi käkade hemgjorda hamburgare och tårta.. inte direkt vad min mage behövde men ändå. Snart är det  sanningens ögonblick det tänkte jag se, men skulle gärna vilja se Beck.. det är ju sååå bra.
Jaja, men folks nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla lite tv..


Cya

Äntligen!

I morgon ska jag träffa Jennie i Kista för att äntligen hämta mina käraste skor.  Kommer inte kunnda låta bli att titta på dom.. thihih... *LÄNGTAR*



SÅ fyller lilla Marcus år idag, så imorgon ska vi på middag hos Lasse och Mamma, äta tårta och middag.. Mysigt värre!
Visst borde jag inviga mina nya skor då? thihi!!

Aja nu ska jag ta de lungt och kolla på Robinson 2009!

Cya, o Grattis Marre56

fel på blogg?

mitt inlägg kommer inte in,  varför skriver jag då detta? haha vet inte, detta kanske kommer in på bloggen!

morning!

ny dag, nya tag....
Idag ska jag försöka varr apå toppen humör heladagen,inte låta någon, eller något irritera mig.jag ska snart iväg och jobba, och jobbar till 19.00! Så det blir ingen rolig kväll, sova slappa, önskar ibland att jag gjorde lite mer saker, men det finns ingen tid till de!
Och jag undrar vart Jennie tagit vägen, trodde hon skulle komma den 19de, men har inte hört något. Förhoppningsvis ringer hon när hon får tid!
Nu ska jag tvätta bort gårdagens smink  och kladda på nytt.. Sedan drar jag långt här ifrå, haha nej men till jobbet!

Kram


singing bee!

jag borde f*n vara med där, sitter och kollar på det och jag kan nästan all text. Men jag sjunger ju som en kråka, haha precis som alla andra där.
Mamma har många gånger sagt att jag borde vara med, men ja 18 måste man vara va? thihi, annars skulle jag kanske söka för skojsskull!
Idag  har jag jobbat hela kvällen somvanligt, och i morgon blir det jobba igen 12-19, lagom roligt, lördag dag, men tiden brukar gå rikigt fort när det är mycket att göra. Sålänge man jobbar med folk som inte är "Pain in the  ass"....
och jag hoppas verkligen gästerna är okej också, de tär dom som oftast är pain in the ass, som idag thih..
Men nu ska jag sova, och mysa med min Love!
Sov gott världen!

20/3-09

Härlig kall dag.. haha, jag skulle hellre vara på en varm strand i Thailand med solen i ansiktet en kall öl i handen!
Men nu är det ju inte rikigt så bra, utan jag ska iväg jobba, och det är ju ingen sol ingen öl och inget Thailand.
Har varit i skolan hela dagen och fönat hår precis hela dagen, inge roligt alls, men sånt måste göras.. Sedan köpte jag lite bullar till min käraste. Jag jobbade tydligen bara till 20.30 idag trodde det var till 21, skönt att det inte blir sååå sent.
Hur mår ni folk?
Jag hoppas alla mår bra, det gör iallafall jag.. hihi!!

Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva om, men jag får dåligt samvete om jag inte skriver, vad ska ni göra i helgen? Själv ska jag jobba och sedan bara vara hemma. Vara med min kära Pojkvän. Mysa mysa mysa och mysa lite till!


This makes me happy!

Ha en toppen dag folket, det ska jag förska med!!


uppskatta det lilla!

Igår insåg jag hur lite jag  uppskattar dom små saker som Stefan gör. igår kväll när vi släckt ner och låg sked och höll på att somna gled min hand ur hans hand, då letar han omedvetet efter den.. Och hur han vaknar när jag går upp på natten för att dricka. Dom små saker som visar att jag betyder mest för honom!
Jag har ju varit på lite halv risigt humör ett tag nu, tror det är för jag varit sjuk, men jag älskar honom för de!

Veckorna som varit har vart otroligt känslo laddade, alla olika känslor, glada, ledsna, förvirrade och kärleksfulla. Det har varit så blandat man kan gråta skratta och skrika på samma gång. Jag tror inte man vet hur man ska hantera en sån situation, jag vet i allafall inte de. Allt är så konstigt!




Ska snart iväg och jobba, känns ganska skönt även om jag skulle vilja röja hemma lite, jobbar sent ikväll, ska bli roligt faktiskt. I morgon är det praktik igen, ska klippa syster och sedan ta ut mammas löshår och slinga henne.
Roligt värre!
hihi, i morgon kommer Jennie från USA, får se när jag träffar henne och möter mina vackra skor. Hahaha, men jag hoppas verkliigen att Jennie får träffaa Sabina många fler gånger!
Jaja, nu ska jag göra mig redo för jobbet sedan handla lite frukt. Haha ?

Ha en toppen kväll, och lär er uppskatta det lilla, det ska jag!

vackrast!

Det vackraste jag vet
Är att se dig när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid





Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mej
Så sagolikt det är
Att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet
Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varan
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet
Är det vackraste jag vet
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig

Morfar Bo på bolibompa!

Klicka på http://svtplay.se/t/102733/rekordbyran för att se klippet morfar är med i! Jätte roligt, världdensstörsta potatis näsa..




Till idag, tänkte gå och tvätta håret strax, är hemma i ögoninflammation idag igen, usch, det kliar och svider. Ligger just nu isängen och vilar.
Måste gå till skolan, har missat så otroligt mycket, inge roligt alls. Dessutom måste jag göra hela Idrottsläxan, eller alla idrottsläxor kanske man ska säga, aja, sånt är livet. Moster helena kommer hit effter joobbet och fikar, så skulle jag fixa hennes ögonbryn.

Till duschen folks, hörs kram


( längtar tills nya blogg designen kommer, designen jag har nu och den nya är fixad av Karin Schön)


massage, beck och mörkchoklad

kan det bli bättre? Stefan har fått en massagestol som jag just nu sitter i och får ryggmassage samt benmassage, underbart.. + att jag äter mörkchoklad och kollar beck... Fyfan va miin rygg behöver detta, det är sååååååååååå skönt
* njuter *
Aja folks nu ska jag fortsätta njuta av min sköna massage, sedan sova, hörs i morgon =)


me like!


bio, ögoninflamation och spilld mat!

Dagen började bra... Stefan kom hem när jag satt och sminkade mig, kramade pussade och snuffade på honom!
sedan gick jag och mötte min lilla Kusin, vi tog tunnelbanan till Medborgarplatsen och hittade ganska snabbt till Biografen, jag trodde inte vi skulle hitta så lätt! När vi hämtat biljetterna gick vi och åt Donken, usch vad fet man blir av det * illamående *
Sedan spanade vi lite på Indiska, köpte lite toffsar eftersom mina är borta.. Därefter handlade vi popcorn och en varsin stor läsk! * onyttigt * Filmen var otroligt bra, man känner på något sätt igen sig i den, det går itne att förklara men man känner igen sig om man har kommit bort från "tonårslivet"
JA
, förlåt filmen vi såg var I taket lyser stjärnorna
Väl hemma i hallonbergen fick vi vänta på Bussen drygt 30 minuter, så vi passade på att gå in på en liten affär i Hallonbergen och köpte oss ett par örhängen var! Jätte fina!
Väl hemma lagade jag i rning olite maat som Stefan sedan tyckte han skulle hälla i knät på sig själv, aja sånt händer inte direkt hela världen, en vardag för syster min, och alla andra småbarnsföräldrar.
Och nu sitter jag här med mitt röda "knarköga" ser så ut, men har nog börjat få ögoninflamation, så jag har gått en heldag  ute och sett påtänd ut! Och jag menar det verkligen...



Se mitt öga är litet och rött, usch ser hemskt ut..



Nu ska jag tvätta bort sminket, och tvätta ur båda ögonen eftersom det andra också  börjat klia och rinna!


feel bad!

Känns lite dumt att jag inte bloggat på flera dagar, men det har varit så mycket. Jag kom hem frrån jobbet för någon timme sedan och är helt slut, vaknade tidigt då Carmen kastade leksaker i ansiktet på mig ( sov hos mirro igår) ja det var inte meningen att jag skulle sova där, tänkte åka hem, men somnade så orkade inte åka hem klockan 00.00! I morse mötte jag upp Frida i fridhemsplan så åkte vi vidare till Tessan och Dimmans nya fina salong Prinsar och Prinsessor!
Jätte fin salong de må jag säga!!

Vi skulle fixa Fridas hår, och det gjorde vi verkligen, ljusar blev det, vi la först avfärgning som folie slingor i hela håret, sedan blandade vi 4 olika ljusa färger!!
Så resultatet blev toppen, tycker jag! See for you self! Om man tänker på att hon var mörk innan och lite grön i bakhåret!



Det var det, idag har jag annars jjobbat jobbat och jobbat ännu mer! Jobbigt väärre, må säga att jag SAKNAR Stefan otroligt mycket, han är borta på kryssning i helgen...
Men så är de, i morgon ska jag på bio med min kusin Elin , skaa bli roligt, länge sedan jag var på bio lixom !
 
Ni kanske inte vet att jag nu är färdigt med mitt löshår, det är färdig klippt och fint! Jag är väldigt nöjd med resultatet, jag har lite bilder


Vissa personer är bara lycka i livet, Carmen är min!




Vad tycks om håret?

Dagens Tips #3

Var lite ego ibland och unna dig själv någonting alldeles extra, jag har börjat unna mig själv massa frukt och grönt och *mmmm* va gott det är *mmmm*



Du kanske inte tycker om frukt och sånt, men lär dig tycka om det.. Du kommer älska det, om inte så älskar din FIGUR det!

Try it! ät en frukt till mellis så mår du bättre! " bättre än godis"

ännu en sjuk dag!

då var jag sjuk idag igen, men helt klart bättre än dom andra dagarna.
 I morgon blir det skola sedan göra klart håret!
Känner mig inte direkt i toppform, men snart är jag de!

Men känner mig ändå ganska bra, upptäckte att sedan Januari har jag gått ner 6 kilo, och förlorat 10 cm runt höfterna sedan Jul. Känns ju ganska bra jobbat dåra, eller har egentligen inte gjort något, bara ätit lite mindre och förmodligen bättre. Men till sommaren ska jag vara i toppform, haha jag drömmer om det i alla fall!
Men jag känner mig lite bättre som människa i allafall, då byxorna är förstora och jag kommer i gammla byxor som jag hade för 2 år sedan! även om jag kastat dom flesta!

Idag har jag absolut bara vilat och badat och gjort inget mer än tagit hand om mig själv, så nu tänkte jag göra en varsin kopp te till mig och stefan.
 Så krya på er ni som är sjuka! Jag kommer i alla fall bli frisk snart *lipar*

bara för att retas!

Bara för att retas måste jag lägga in en bild på Livia!
Hon vill verkligen inte, men de skiter jag i haha!!
Gullig va?

Förlåt Livia men jag var helt enkelt tvungen!
*psst* klicka på bilden *psst*

Dagens Tips #2

Mitt tips idag är att man kostar på sig en "Eye primer" från Make Up Store för 155kr
Du kommer inte bi missnöjd!
Den är  perfekt för dig som andvänder mycket ögonskugga. den tar fram det bästa ur din ögonskugga, tar fram färgen som du vill ha.
Den blir inte matt och dassig utan fyllig och färggrann!
Men sen tycker jag även att man ska unna sig en dyr ögonskugga ibland, tillskillnad från mig som sällan gör de!
Bilden görr inte ögonskuggan rättvis, den är mer tuggumiros "lollipop" heter den.

Men en primer är värt att köpa!


Med och utan bild, man ser inte såbra, men en helt klar skillnad!


Fiin!


coola bilder!!





fin?


my african queen


**Vila i Frid**

Tragisk händelse!
En vän till min kära syster dog i lördags natt (söndag morgon)
Jennie Sällemark
jag kände henne inte mer än som Mirros kompis, som en jag terrade som liten, som jag alltid gjorde med Mirros kompisar!
Sist jag träffade henne verkade hon inte må toppen, men som jag såg henne var hon alltid glad i alla fall.
En dag som jag minns speciellt mycket, jag träffade Jennie det var en sommardag jag hade precis piercat överläppen och mötte henne på Kocken (en lokal pub i rissne), hon drack öl och verkade väldigt glad.. Sådär sommar glad som man är, vi småpratade lite, precis som man gör med folk man känner !

Och så ringer Mirro mig i morse och jag fattade inget jag orkade inte prata eftersom jag sov, sedan ringde jag upp när jag vaknat och får höra detta. Fick tårar i ögonen och åkte direkt till Mirro.
Hon blev bara 21år, hon dog av en överdos.
Hemskt att det finns droger som kan döda, och att det hände just henne!

Låt hennes själ sväva och vila i frid nu!

my day are saved!

fyfan va jag är usel på engelska! haha
När man är sjuk tycker jag att man verkligen ska unna sig lite gott, så jag o stefan åkte ner till PrisExtra och köpte lite choklad, mums chocklad med lakrits, kan det bli bättre?
låter jätte äckligt jag vet, men det är grymt gott!



sedan blev det självklart lite annat också, och självklart har jag en påse "turkisk peber" hemma !!
Nu ska jag kolla på WIPEOUT sedan på BECK och äta mitt goda godis!
Imorgon blir det ingen skola, mår alldeles för dåligt, ska käka alvedon och ligga i sängen hela dagen tänkte jag!

Dagens tips #1

Mitt tips idag är att andvända nagelolja 2ggr om dagen, det gör dina naglar starkare och friskare, själv andvänder jag en nagelolja från LightElegance som jag trivs väldigt bra med. Den luktar gott och gör mina naglar väl!


Nagel olja finns att köpa lite överallt! Men ett extra tips är att köpa det hos en nagelteraput även om det kostar några kronor mer. Nageloljan håller väldigt länge.
 Unna dig en nagelolja för snygga och fräscha naglar.

Frukt och grönt

var eller är fortfarande så otroligt sugen på frukt och sallad och grönsaker det bara saftar i munnen när jag tänker på det.

Jag började jobba idag klockan 12 mot min vilja mår/mådde pyton redan när jag gick upp i morse ( och nej jag är absolut inte bakis) haha.... så när jag varit på jobbet drygt 1½ timme sa jag till min shift ledare att jag inte klarar detta längre, så fick jag gå, trodde först jag skulle spy innan jag ens kommit hem men gjorde inte det som tur var!

Men påvägen hem tog jag mig en tur på konsum för att handla lite frukt och grönt, thihihi, handlade bananer, päron, tomater, sallad, gurka och en himmla massa champinioner. Köpte även lite gott fiber bröd och keso, lite kött och potatis ja lite av allt helt enkelt!
Så när jag kom hem gjorde jag mig en underbar macka med keso, gurka och tomat och delade ett päron och gjorde en kopp med vaniljte.. så nu sitter jag i soffan och mumsar på detta..



Tänkte faktiskt att jag ska börja med dagensTips från Embla!
Hoppas ni har nytta av det

trodde inte jag skulle vara rädd...

...men det är jag, i natt drömde jag om den "läskiga tanten" och är lite rädd för att gå ner i tunnelbanan, jag undrar hur jag kommer reagera när jag ska åka till solna nästa gång, vem följer med och skyddar mig? Är faktiiskt rädd att hon ska komma tillbaka och vara super arg på mig, usch trodde faktiskt inte detta, men för livet lixom. Tänk om hon kommer ihåg mig och jag var ett bestämt offer jag var itne bara första bästa hon valde ut mig noga.. Vad vet jag, detta är ju bara en ren teori men det skrämmer mig att jag tänker så mycket på det.
Vad skulle ni tänka, jag tror nästan alla skulle tänka såhär, jag kommer ju helt klart ha svårt att gå ute själv sena kvällar, vara ensam hemma och åka tunnelbana som jag ändå måste göra varje dag, både till skolan och från, och till jobbet och från, så jag kommer lixom inte undan!


Jaja, men nu ska jag försöka sluta tänka på det, jag bara ser hennes ansikte framför mig när jag ska försöka sova eller är ensam! Jag känner mig ärligt som ett litet barn som tror att det finns monster under sängen och i garderoben!

HA DET TOPPEN!

Hair World!

Nu har jag lite mer tid, i morse försov jag mig och fick stressa iväg till salongen där jag skulle tona mitt hår.. Mår inte spec bra, feber frossa i natt och i förrigår natt.. Men blir nog bra ikväll, Håret blev toppppen, vi började även lägga i mitt löshår, men hann bara lite mer än hälften, men blev ändå jätte fint!
VI ska nog avsluta det hela på onsdag.
Just nu sitter jag hemma hos Mirro och vi ska snart fika, mysigt... Vi har precis ätit jätte god middag !

Libra mår jätte dåligt (Mirros vovve) eller hon mår inte dåligt med feber eller spyor utan hon har nog en sträckning i benet så hon knappt kan gå, i feel so sorry for her!
Skulle egentligen Jobba i morgon men ringde till dom med min hesa hals och sa att det inte var någon idé, jag kommer nog tappa rösten innan jag ens börjat jobba!
Usch usch, mamma säger att jag låter som en gammal "fyllekärring"


Sämsta bilden ever, men det får duga! Här ser ni i alla fall en liten del av håret, men fläta så går det ner till naveln, men dessvärre ska vi klippa av det så det ser fint och fräscht ut !

Kramelikram!

Ingen tid!!

Hello, egentligen har jag absolut inte tid att blogga just nu, ska tona mitt hår snart.. Men är jätte sjuk, usch usch.. Har sovit dåligt i natt, Stefan låg och snarkade så jag kunde inte sova så jag la mig skavfötters med Honom och sov så hela natten!
Mysigt, nja eller lite haha!
Men nu ska jag springa mig iväg, hörs sen..!

förkyld, lycka och galna tanter!

Vaknade vid 11 tiden kollade på en underbar film med Stefan *Seven pounds*, sedan till solna handlade lite små grejer och sedan händer det som aldrig händer.. Jag blir överfallen av en galen tant, eller man kanske inte ska säga så, men man frågar inte folk om dom vågar hoppa framför tåget o säger att jag kommer bli dömd och hon frigiven... usch läskigt hon började säga massa konstiga grejer och frågade varför jag trodde att mitt liv var så underbart och bra, och vad som fick mig att tro att jag är bättre än alla andra... Knäppgök, shit samma jag gick därifrån när det var 1 minut kvar tills tunnelbanan kom, då gick hon efter mig och tog tag i mitt håroch drar i det, jag fick ju någon slags panik och bara sa högt vad fan ska jag göra, eller jag sa det till tjejen som stog brevid mig som bara backade sedan sa jag ifrån och bad henne släppa mitt hår, men det ville hon inte... Sedan var det en kille som hjälpte mig, han puttade undan henne och fick henne att gå, sedan ringde vi polisen och jag gjorde en anmälan.
Ni kanske inte tycker det var så farligt, men det var otroligt obehagligt, och jag blev väldigt väldigt rädd...



Men dagen lycka; fick sms av Jennie i natt klockan 2 om att mina skor är levererade till henne, yees LYCKA! men även att jag träffar min prinsessa idag.. Eller är hos henne nu, Stefan kommer snart och hämtar mig då blir det hem och sedan bara vila inför morgon dagen!
Hihihihi, Kraam!


kliar i tårna...

... jag längtar till mina skor kommer, när Jennie kommer till Sverige från USA kommer förhoppningsvis mina skor med henne, hon lär få dom denna vecka! I just cant wait!

Men det finns även en tråkig hake, Jennie kommer ju knappas till sverige för att lämna mina skor, utan för att träffa en väldigt sjuk vän till henne,  jag tycker det är hemsk Sabina som hon heter är inte speciellt gammal och har barn, jag kan inte annat än känna medlidande. Tänk att detta kan hända vem som helst, och så drabbar det en ung kvinna som har barn.. Usch det är hemsk besök hennes Blogg och läs mer om hur hon klarar av vardagen!!

Men ändå längtar jag efter mina skor väldigt mycket... dom kommer passa pergekt på mina små fötter!


Vill ni också ha massa besökare?

upptäckte idag till min stora förvåning att jag inte hade råd med ny våning, ny skor eller resa runt jorden, det går dåligt nu hihihi.... nej men skoja bara, det jag uppsäckte var att jag hade 60 läsare igår, och jag brukar ha ca 30... hihi
Förresten vill ni också ha massa besökare? vet inte om man ska kalla detta fusk men ändå... blir medlem http://www.viraltrafik.se/?theembla du me!
Idag har jag jobbat från 17-21 med min j*vla värk, men gick ända, det var ovanligt lite folk så vi har mest stått och gjort ingenting...

Pratar Jennie Morgan från USA, en av mammas kompisar som nyligen flyttat dit.. Hon berättade just att skolorna har varit stängda PGA. snöstorm, eller kanske snöväder.. Finns tydligen inga vinterdäck på bilarna eller skolbussarna, hela USA bara stannar för att det börjar snöa, tänk om det skulle vara så i Sverige, gud va skönt. haha ingen kan jobba nu, ingen kan gå
i skolan föör det snöar!
Jag och Mirro kollade på något renoveringsprogram från USA härom kvällen, och insåg att USA är inte så före oss när det gäller allt, tjejen hade samma frisyr som vi hade här för 15-20 år sedan... Beverly hills är ett bra exempel på dessa outfits.. Som jag har förstått är det nästan bara i dom stora städerna i USA där det verkligen är

mode inriktat annars är det mer Beverly hills över det hela!
Jag skulle verkligen vilja åka till USA och se detta, hela grejer kontrasten mellan människor, om skillnaden är så stor från Sverige osv!


Slut pladdrat, nu ska jag sova! i morgon blir det skola och jobba jobba jobba!!
Visa hattarna visa hattarna
ooooooooh sopa!!

vill ha, nej behöver!!!

Hittade massa roligheter på bolagret.se jag är verkligen i behov av lite grejer hem, men jag har märkt att jag prioriterar fel hela tiden... istället för att köpa lite nya grejer köper jag två par skor.. hmm?!
Här är lite små grejer som skulle piffa upp mitt hem en aning!


Klicka på bilden för att komma till hemsidan



Vilka mumsiga grejer, dom är sjukt fina! får dra mig dit någon dag, har ju faktiskt lite pengar  nu...


Förlåt att jag inte bloggade igår, men blev så sent och vill så hemskt gärna se beck, även om jag sett som flesta flera gånger, lika spännande varje gång..

Och jag måste erkänna Gunvald Larsson är min favoriit i Beck!

Igår spenderade jag min dag med Barnen igen, gud va mysiga dom är, men trotsiga det må jag säga!
Amanda är en riktig liten bus unge, hon slår Joel och Pierre när ingen ser sen skyller på dom.. haha
Och dom hoppade runt och sjöng " I like to move it, move it"

Jag ska försöka få upp filmen på när dom dansar och sjunger.. men vet inte hur, nått tips??



Blev hemma från skolan idag, var påväg ut genom dörren, men ångrade mig, försöker få ag på ungdomsmottagningen, men det är somvanligt inget svar.....
Skit grej det där... nu ska jag springa ner i tvättstugan och hämta mina arbetskläder!

Ses på stan!!

RSS 2.0