fin bild igen!

Hittade en fin bild från förra sommaren som jag och Mirro tog.
Samma dag som bilden jag la in i går.
Vad tycks?


at my sis house

Hello, godkväll.... Hos syster som vanligt, vi har käkat lite annars tar vi det bara lungt och ska snart sova.
Jag är kalas trött, om man nu kan uttrycka sig så, i morgon är det valborg och jag har fortfarande inga planer, känns ju lagom roligt att vara 16år och inte ha några planer för den största fest kvällen på året.
 Tilloch med polisen tar tag i denna helg, står och delat ut lappar utanför systembolaget om langning.
Har ni några planer? jag vill verkligen göra någonting, men det är frågan om vad och vart !
Jag kan minnas valborg för några år sedan då man festade skallen av sig, liten som en skit.... eller det är nog bara3 år sedan, men det händer så mycket på den korta tiden. Nu sitter man och har inget att göra, jag är för ung för att köpa alkohol och gå på krogen, men för gammal för att sova klockan 20.00.
Hahah, NÄR kommer man till den bästa tiden i livet? Jag tror det är som mamma säger när barnen är stora, och man bara har sig själv att tänka på. Även om jag bara har mig själv, så har jag skolan jobbet osv.
Men antagligen blir man aldrig nöjd, vissa dagar är bara värre än andra !! ^^
Men nu världen, ska jag duscha sedan sussa kudden..

Ha en toppen bra valborg, och hälsa brasan från mig....



Jag och sis sommaren 08

Pain in the ass!!

nej, jag har ont i ryggen, men nästan.. haha
Lång dag, har jobbat pluggat och slingat Erika i skolan, är helt slut, borde plugga eftersom jag har matteprov i morgon, men såfan heller... klarar de inte, fattar inte dom där grejorna...
Vad ska jag göra? matte är inte dirket min starka sida, speciellt inte när det inte är uppgifter jag själv kan lösa på mitt sätt. I morgon har jag nationellt prov i engelska, det är ganska mycket just nu, handboken om davines ska in i morgon, matte prov, nationelltprov och sedan försöka ha ett liv. GÅR inte!
Nu ska jag mysa med min man, sedan sova!!

hard day!

har en jobbig dag framför mig, just nu sitter vi och försöker få ihop våran davines handbok vilket är ganska svårt.
Men jag hoppas hoppas och hoppas att vi lyckas, annars är vi ganska körda, efterskolan blir det till att jobba, sedan plugga matte har prov i morgon, plus nationellt prov i engelska, känns lagom roligt lixom..
Jaja, men nu måste jag fortsätta annars är jag ganska körd!!
CYA


shiit!!

Ännu en gång då jag inte haft tid för bloggen, dumt eller hur?
Ah, men vi alla har väl svackor i livet, jag har en just nu när det gäller det mesta som handlar om livet. Jag lever i någon annan värld, en fantasi värld. Och verkligheten känner jag inte för just nu. Iförrigår åkte jag direkt till Mirro, vi köpte chips och drack te, trötta som vi var somnade vi tidigt, Dessi och Nova var också här, och sov här.igår jobbade jag.
Det har inte hänt speciellt mycket, i fredags shoppad jag och Leyla, jag köpte JeansKjol på Gina, en rödrutig blus på H&M, två hårband på Gina, Lösfransar i alla dess modeller, två par skor på vagabond ( sånna som jag redan har " dom rosa" fast i vitt och grått) igår jobbade jag 10-17 roligt värre, det var roligt och jobbigt samtidigt, sedan träffade jag Stefan på kvällen, vi käkade Pizza till middag mums., sedan hade vi myskväll.....
Idag har jag jobbat, sedan blev det till att hämta Carmen, myspys. Jag ber än en gång så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat på länge, just nu sitter jgag och kollar på Mia och Klara med Mirro, det är SÅÅÅÅÅÅÅ j*vla bra..
Nu ska jag fortsätta kolla, har ganska mycket skolarbete att göra, har en uppgift att lämna in på Onsdag, det är en ganska viktig uppgift,
Massa kramar på er och än en gång FÖRLÅT!
Men som sagt jag lever lite i min egna värld just nu!



IAM SO FU*KING SORRY!

ja förlåt somsagt, har inte bloggat på någon dag nu, har sovit hos min syster och lämnas och hämtat Carmen istortsätt varje dag! Idag har jag varit hemma fru slash praktikant, håller på att vättta har lagat mat, och har precis bakat mig en stor fet kladdkaka. I morgon blir det nationellaprov i engelska, och sedan SHOPPING med Leyla ska bli sjukt roligt, jag LÄNGTAR, något konstigt är bara att jag inte fått min löne spec. hoppas jag får in pengarna i natt annars vet jag inte vad jag gör =P
Men nu ska jag springa min ner i tvätt stugan innan det slocknar helt, det gör nämligen det klockan 23, lääskigt.

I helgen jobbar jag fre, lör och söndag. ish...


Jag kanske skriver mer sen, beror på om jag somnar eller inte..


annars sussa sött=)


fortfarande sjuk.

Somsagt jag är fortfarande sjuk, mår inte alls bra, febern har visserligen gått över nu, men fortfarande dåsig i huvudet och allmänt förkyld trött. Hostar otroligt mycket och mina lungor river.
För övrigt händer det mycket just nu, kan inte missa skolan, men vet vad jag klarar och inte klarar och en skoldag klarar jag inte. I morgon blir det nog att bara vara hemma, med på onsdag blir det skola sedan ska jag fan vara där varje dag. Jag kan inte, jag vill inte vara hemma, jag villl bli frisör ingen slapptask, eller nu är jag isf inte lat utan snarare sjuk.
Men nu folks ska jag titta på min absoluta favorit serie "Sex, and The City" iam just älskar it!


Thor!

Vi  alla har väl läst om lilla försvunna Thor. Mia "thors mamma" behöver just nu all hjälp hon kan få.
läs mer här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4942538.ab


Läs allt om Mia och Thor http://www.thorwang.com/. (på engelska)

Mias bankkonto: SEB 5201 01 330 13

Du kan även skänka pengar via SMS.
* För att stödja med 20 kr SMS:a Vul thor20 till 72550
* För att stödja med 50 kr SMS:a Vul thor50 till 72550
* För att stödja med 100 kr SMS:a Vul thor100 till 72550

Skriv även på den här namninsamlingen.

jag börjar komma någonstans!

Idag har jag jobbat, hostat och sovit med Carmen, vilken dag va?
Ja, faktiskt... jobbet var ju helt okej, hostan börjar bli bättre och att somna med Carmen på magen var ju bara heaven for me!
Vägde mig nyss för sakensskull, har kommit under 60kgs sträckan nu 59.9kg
Jag har inte bantat, inte tränat och inte slutat äta godis! Äter då inte så mycket längre, och speciellt inte nu när jag varit magsjuk. Min mage tar inte riktigt emot mat, blir mätt på två skorpor osv. Jobbigt, men ändå ganska skönt, jag har alltid velat gå ner i vikt och nu när jag helt plötsligt gått ner 8 kg sedan nyår blir jag lite chockad, jag har ju som sagt inte gjort någonting. Mat har varit en stor grej för mig, jag älskar de, men har lite svårt att få i mig maten nu, jag kan inte ens äta hälften av vad jag kunde för 4 månader sedan!


Och en ganska rolig grej är att Carmen gjorde en sak idag som jag alltid gjorde som liten och fortfarande men inte lika tvångsaktigt nu, det jag gjorde var att ta av mig strumporna och pilla bort luddet mellan tårna.


Även lite lookalike på mig och Carmen dåra.


Har även lite fler bilder på min vackra prinsessa samt mina naglar som Mamma fixat





My own hiphopper!!!

*Tack för idag, duktig du var, Embla mår braaaa*

jag har bestämt mig ang sko valet!

eller tror de iallafall.... dom passar på ett par sommarbruna fötter och dom är sockersöta, vackra och heltklart stiliga
i wont tell yet!!! vilka av dessa fyra tror du att det är??

*Tro rätt, tro fel*

Låg och tänkte på denna låt just!


Veckans horoskop!

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan föredrar du att inte ha så mycket för dig. Du känner att du behöver lugn och ro och mycket vila. Är du i ett förhållande så kan du nog se fram emot många mysiga kvällar med din partner. Du som är singel får tillbringa tiden själv - men det är något som du inte har något emot för tillfället. En förkylning kan göra dig extra trött tidigt på veckan men ser ut att gå över till helgen.

"ännu en dag avklarad"

låter hemskt att säga men det är så jag känner när jag är sjuk. Idag har jag sovit, kollat på tv, bäddat rent i sängen och ätit middag hos Mirro, med Leyla, Dylan, Carmen och Mirro.
Så nu ligger jag i sängen igen, men den luktar inte längre sjukembla utan mer gott och fräscht! Visst är de väl skönt med ny bäddad säng, inte bara bäddat utan bytta lakan och örngott mm.
Men nu ska jag kolla klart på filmen, behöver nog sova sedan, ska ju upp vid 08.30 i morgon eftersom jag ska jobba osv.
Kämpigt, men känner inte att jag är tillräckligt sjuk för att vara hemma, idag var en vilodag för att återhämta mig, skola hela nästa vecka samt jobba. Sedan är det LÖÖN, vad jag ska göra då *ler* shoppa kanske? jo jag tror de va!!
Underbart!

Iam still a wake!!

jag borde kanske vila och sova, men kan inte rikigt!
Har legat och kollat på program på svtplay, har kollat på ett program som heter Tonårsliv, faktiskt  väldigt intressant.
Det handlar då om tre tjejer som är 18år, en har Anorexi, en av dom är mamma sedan 7månader, och den tredje är bara en vanlig 18åring med dystelexi.
Skit samma egentligen vad det handlar om, det är välidgt intressant. Men ensak slog mig nyss.
Den ensamstående mamman började prata om sina vänner osv, en sak förstår jag mig inte rikigt på, bara för att man blir mamma och inte kan/vill festa mer, betyder det att man ska förlora mer än 90% av vännerna? Jag tror de, eller det borde inte vara så, men se på dom som fått barn, hur många av vännerna från "fest tiden" har dom kvar? och verkligen umgås med. Nästan inga, det är hemskt. Varför håller alkoholen vänner tillsammans, känner man att man har någonting gemensamt när man dricker och festar? och när kompisen får barn blir det inte kul längre, då har man ju inget gemensant!!
Jag förstår inte, någon som kan förklara detta för mig, jag sitter här som ett stort frågeteecken, för jag kan inte ens tänka mig en förklaring, för i mina öron/ögon  (beror på om jag läser eller hör den)  finns det ingen.


Jag kliver fram!

Nu kliver jag fram och ska ge min åsikt och Syrrans inlägg om fjortisarna, hon tycker att när hon var ung och fjortis hade dom minnsan lite stil... Då var jag tvungern att fråga min själv om Buffalos och Savann byxor verkligen är stil, och till detta en liten magtröja!!




(bilderna är klickbara)
Mirro klaga inte på fjortisarnas stil, alla tyckte likadant om er som vi tycker om fjortisarna nu. Men nu kan vi skratta med er, och snart kommer vi kunna skratta med dom... Och för den delen så hade min syster typ ett par gråa och oranga buffalos och oftast svarta savannbyxor och svart tröja... alt en stor huvtröja!!
Dom ser ju förtäääskiga ut!!

Massa pussar till min Kära syster!

roligt värre!

Har varit frisk hela lovet, så precis då skolan ska börja blir jag jätte sjuk, feber och hosta som en förkyld Embla..
Känns ju inte så jätte roligt, jag hade faktiskt sett fram emot att så gå till skolan, men blir hemma i morgon me, även från jobbet. Idag har Alexandra varit här, vi har käkat middag fikat och snackat massa skit.
Snart har jag då kollar klart på hela första säsongen på MiaOchKlara, *braaaaaaaa Embla* för er som tittar så förstår ni..
Visste inte men ihelgen ska jag jobba tur att jag kollade, jobbar 10-17 på lördag.
Varför får man ofta hjärtklappningarn när man är sjuk, jag förstår det inte rikigt, det är någonting jag alltid drabbas av, varesig jag bara har huvudvärk eller om jag har 39graders feber, någon som har en förklaring. Det är väldigt jobbigt eftersom jag lätt får svårt att andas och allt blir lite extra jobbigt. Kan det bero på att jag är otränad? och att min kropp inte orkar lika mycket?
Men jag borde kanske inte klaga, men jag måste säga att det är otroligt jobbigt att vara sjuk!!
Men nu ska jag sluta låta er läsa mina klagande ord och bara titta på tv en stund !!

Jag bjussar på en sjukbild, med rosiga kinder!!

*Tack för idag, duktig du var, Emblan är braaa*

Magsjuk!

är då magsjuk och kan inte ens gå upp ur sängen, blir så illamående då. Så jag ligger i sängen och är hungrig, nyser nyser och nyser lite till gör jag också, febern pendlar upp och ner och alvedon hjälper inte.
buhuuuu, hatar att vara ensam och sjuk, HELP me!!!

Usch mår inge bra allas !!

Jag vill inte jag orkar inte jag kan inte röra mig ur soffa, eller nu överdrev jag.. jag orkar inte, jag haar ont i båda öronen det värker och gör ont. Näsan bara rinner, men är helt torr annars och min kropp värker.. Kan jag ha feber? funderar på de, både mamma mirro och Leyla mådde såhär. Känns som något virus som går, usch hemskt.
Vad ska man göra? Idag har jag lämnat Carmen på dagis med Mirro, ätit lunch med Mirro och Leyla samtt fixat mina naglar hos mamma och när jag kommer hem är det städat, luktar gott och mmm....
Mina naglar är så sjukt snygga måste bara säga det, jag ska lägga in en bild senare, dom är gjorda med en skimmer vit gele.
Men nu folks ska jag vila en stund, mår inte alls nå bra som ni redan förstått.!!

ett par ska jag ha, men vilket?



vilka borde jag välja?

Rysningar i hela kroppen


Denna låt får mig att rysa i hela kroppen, låten var med på Agatons begrvning. det är många år sedan, men pojken blev bara 1 år gammal, det är hemska han var så liten, och att se den lilla vita kistan som Hasse själv kunde bära. Jag minns hur Hasse bar upp mig i sin famn och höll om mig, jag grät och han grät ändå mer. Världen är orättvis. låten berör verkligen, den går rakt in i mitt hjärta!

more pics!

Fick lite bilder från min moster, från påskmiddagen hos mamma och Lasse, mycket fina bilder i det härliga vädret!

Himmla charmigt eller hur, men jag bjuder på den!


Mysbild på mig och Carmen!


vi myser i solen!


Syskonbråk!
Fina bilder!!!





Idag har min kära syster terroriserat mig hela morgonen,  hon är matförgiftad haha, hon har spytt hela natten men mår bra nu.  Vi var precis och handlade så Mirro har gjort lite mat nu.
Vi gick inte hem direkt när vi handlat, utan vi gick förbi parken så Carmen fick leka lite, barn är inte blyga direkt. Alla  barnen skulle krama, bära och åka kana med Carmen, roligt, Mirro gick och hämtade libra sedan gick vi upp. Väl uppe öppnar Mirro Balkongdörren och Carmen springer ut ( då mirro har balkongen precis vid lekparken) och ropar på barnen. En av flickorna frågar om hon får komma upp, det var lite konstigt..... Lär inte föräldrarna barnen att man inte pratar med främlingar, osv. Sånt som vi lärde oss när vi var små. Men om jag tänker efter så var man nog också så, nu är inte jag direkt farlig, men det kunde varit någon annan. Jag ignorerade hennes fråga och gick in. Tycker det är lite läskigt, nu kommer jag hålla koll på alla barn när jag är här...
Vad tycker ni, är barn modigare idag, eller tycker jag det är läskigt för att jag är rädd att det ska hända Carmen nått?`


Lite bilder från massa dagar!

Jag låter bilderna tala för sig själva!













































Make up före!



Make up Efter!





Enjoy!

*baka baka*

........för de tycker jag är kul.... eller nått..
Jo visst tycker jag om att baka, men inte att städa och diska efter mig, så jag håller mig till matlagning ( visserligen mycket disk där me, men det är roligare)
men nu har jag stoppat in min kladdkaka i ugnen den ska grädda typ 20 minuter, seda blir det kladdkaka med vaniljglass.. går det ihop förresten?
Vi får väl se, men jag tror ialla fall de...
Mumsigt!!
 

Min kladdkaka påvägg in i ugnen!

vill baka!

men vad ska jag baka, jag har det mesta hemma, men har ingen lust med ton av  disk, och inget som tar lång tid....
Något tips???

Glad Påsk!

Igår var det vårstädning på Kassel-tomten, ddom röjde, dom krattade, dom blåste dom planterade och jag solade!
Hur härligt som hellst, eller ärligt talat, jag planterade faktiskt!
Sedan blev det lite grillning av korv, och sedan fortsatte arbetet, våran påsk kärring Carmen var inte den gladaste av dom alla må jag ju säga, hon var på halv dåligt humör hela dagen, gnällig och klängig.
Händelse rik dag må jag säga, Moster Helena revs med tagbuskarna, mamma och lasse planterade (tillsammans) persiko trädet, Libra badade i den minsta dammen i Mariehäll, Tessan dansade på bordet "stolen" Stefan kastade mackan på min näsa och sedan hände nog inte något mer. Men det var väl ganska mycket ändå.


 
Kärlek och glädje finns det helt klart gott om i vår familj!

 
kan bero på alkoholen, men vad gör det!?


*Städa städa varje påsk lalalalala*
 


*Love is in the ARI, lala*

fnitter fnitter fnitter


Blekning, Hamburgare och Pluggande....

dimman hämtade upp mig i morse, vi åkte förbi OnOff och kollade efter en diskmaskin till salongen, men hittade ingen, så vi åkte till salongen.. jag hjälpte Tessan att göra slingor på en tjej, sedan lockade jag håret på en liten flicka medans hennes mormor blev klippt, jag hjälpte även Dimman att sätta upp dom nya Amarican Crew produkterna. Därefter bar det av till jobbet, började klocka 18.00 och slutade 22.00 var ganska mycket att göra, eller inte mer än vanligt, konstigt? Jag kannske inte har berättat dom händelsen som skedde på jobbet här om dagen, men orkar inte dra allt, en arbetskamrat blev arg och ledsen så hennes man kom ner och hotade med att skjuta oss allihopa och nu första gången jag jobbar med henne sen dess, otrevlig och nonchalant, förstår inte rikigt varför, inte som att jag gjort någonting direkt. Men men.. har varit lite dissig i huvudet idag, jobbigt men men.
Vid 22.00 satte jag mig moch käkade på jobbet, tog en espresso osv, sedamn kom värsta ruschen och jag hoppade in och jobbade lite.... roligt faktiskt, missade självklart tåget hem så fick vänta 17 minuter. helt okej, men lite segt..
Väl hemma tar jag det bara lungt ska snart lägga mig och sova !!
Men alla där ute hihi, hoppas ni har det toppen, i morgon ska jag plugga, plugga, tvätta, städa och plugga lite till..

Solenskiner!!

det är så underbart att se solen titta fram på den klarblåa himmlen.. och idag ska jag fåå jobba ute... inte Mcdonalds jobb dårå.. men ändå.
Jobbet ( Mc Donalds) erbjöd mig att jobba idag i morgon och på fredag... tog i morgon och fredag, måste väl få vara lite ledig? Sedan blir de en hel påsk dag hos Lasse och Mamma med hela familjen. Myspys.
Jag ska snart möta Frida  i Odenplan..
Men nu ni folks ska jag vandra mig !!
Hörs kanske i kväll.... i morgon jobbar jag med frida och på donken !!

*jobba jobba jobba*

det är vad jag gör just nu, har jobbat 4 dagar i rad, och jobbat över ganska mycket +  att jag jobbar idag, börjar 3 timmar innan jag skulle. Men det känns ganska skönt, jag behöver dom pengarna. Det är inte gratis med sommarkläder direkt.
Igår hade jag och stefan myskväll med film godis, popcorn och glass, mysigt värre.

Ledighetsansökan till mammas bröllop har beviljats och möhippa, känns ju väldigt skönt att veta det redan nu, igår var en hemsk ddag på jobbet, den började dåligt och slutade dåligt, orkar inte ens gå in på vad som hände men idioter finns det.

Ikväll kan jag skriva mer, måste fixa mig nu för att hinna möte mirro i Rissne, för att hämta mitt busskort som vi båda helt glömt att hon lånat.

Men men, sånt är livet är man klantig så är man..



Ha det bra, och skriv skriv skriv vad ni tycker om bloggen!!


Tack, tack tack och tusen tack!!!

Tack Karin för en sjukt snygga, vackra, udda och underbara blogg. Den är verkligen en Embla blogg, den passar mig perfekt. Vad tycker världen där ute då? Men Karin tack så sjukt mycket!!
I lööööv my new blogg....

F5

nu har jjag fått en ny blogg design, så SJUKT snygg.. om ni inte ser den, tryck då F5 och uppdatera eran webbläsare.
jag tackar KARIN otroligt mycket!!
Förresten gillar ni eller ogillar ni blogg designen skriv det då.. själv så älskar jag den, den är så JAG!

Svar på fråga!

Postat av:

kan inte du berätta om din första dag på mc donalds? hur lång tid tog det innan du lärde dig alla rutiner etc? var det svårt?

2009-04-04 @ 16:32:48

Fick denna svåra fråga, av någon Anonym person =P

Jag ska besvara så gott jag kan, jag kan ju börja med hur jag fick jobbet, jag Skickade in min ansökan på www.mcdonalds.se på lördagen, på söndagen ringde dom, jag var på interjuv på måndagen och på tisdagen var jag anställd, redan på Torsdagen började jag jobba. Första dagarna jobbar man oftast bara 2-4 timmar för att det inte ska bli för mycket, då har man även någon bakom sig som visar. Man kommer in ganska fort, men jag blev väldigt nervös hela tiden, gjorde lätt fel och gav fel mat etc. Men efter bara några arbets pass var allt på rutin. Det svåraste är nog att göra glassarna, dom ska vara si och så stora osv. Men annars ligger allting serverat framför en så det är bara plocka. Men jag kan fortfarande tycka det är jobbigt om folk får vänta på sin mat, speciellt om det är mycket folk och man ska hålla reda på alla, men annars må jag säga att det är en unnderbart jobb, och jag trivs super bra.

Igår jobbade jag då 15.30- 23 och fick lära mig kök, så idag under 1 timme fick jag stå i köket. Det är roligt att få variera, jag står mest i kassan. Men sedan tror jag mycket beror på, vilka man jobbar med, vilken chef du har, vart du jobbar, hur du är som person osv.

Några fler frågor? iså fall ska jag besvara dom så gott jag kan också.


Tack, du får gärna skriva vem du är !


/Embla


är detta okej?

Får man verkligen stå 4 timmar och 50 minuter utan en enda rast, har fått dricka vatten, men fortfarande varit vid kassan på jobbet. Helt GALET, inte ens 5 minuter... och man har väl rätt till 5 minuter varje timme eller 13 minuter varannan timme! Men inte vi, det kan jag ju säga direkt, röker du då är det helt okej att ta rast, men inte för oss icke-rökare!
Måste man börja röka för att få 5 minuters vila, man står faktisk hela tiden, man springer man går, inte en sekund har du rast. Jag blir faktisk lite irriterad när dom nästan alltid sätter mig på 4,5 timmars pass, då jag inte har någon rast, och dessutom ställer jag ofta upp på att jobba över. Men det har egentligen inte bara med mig att göra utan alla på jobbet, det är ingen som får 5 minuters rast, jobbar man 4,5 timmar som rökare får du röka en gång. Åhhhhhhhhh, jag blir så j*vla irriterad, kanske borde prata med min Chef, men det är lite svårt, jag har lite svårt för honom, eller inte för honom, men att prata med honom, han är man, fler år äldre och dessutom chef  "flera anledningar till att jag har svårt att prata med honom om vad jag tycker, tänker, och känner"
Men nu folks ska jag sluta irritera mig på viktiga saker, och ta ut min Kära Systers Hund och samtidigt möta min Kära Syster och Carmen min Kära SysterDotter.., hahahaha



RSS 2.0