Morgonmys i sängen

ännu en mysig morgon med kramar i sängen, sedan gick Stefan upp och satte på kaffe  och nu sitter vi båda här som två nördar vid varsin dator, jag med min jätte lilla och han med han 22" skärm..
Snart blir det kista snabbt innan det är dags att göra sig i ordning och lägga in alla tvätt i alla lådor, frisyrensom jag la in på bloggen kanske läggs undan till nästa år, det kanske blir nått mer enkelt, nått mer stil rent.. men det får ni se i morgon på bilderna :-) jag ska försöka få med lite fler bilder, känns så tråkigt med bara text =P

Ikväll blir vi alla samlade, vi ska grilla dricka champange och ha fina kläder, tilloch me Stefan ska ha skjorta! UNDERBART!!

Ha det bra och GOTT NYTT ÅR så hörs vi 2009!!!

mysig


frisyr?


Vad  tycks??



funkar det för nyår?

snart nytt år..

äntligen hemma, eller? nej inte direkt, hade hellre låtit någon annan ta min roll just nu, låtit någon annan städa, tvätta, laga mat och allt sånt där som absolut måste göras, jag skulle hellre spendera en massa pengar på onödiga saker sovaa i en stor guldsäng och få frukost på sängen varje dag...
Men nu vill ju ingen byta med mig så jag får göra det i alla fall, idag blir det nog wok med kyckling och ris till middag, tvätt tid 19-22 och städa lite här hemma emellan... Skulle behöva åka fram och tilbaka till solna och köpa strumpbyxor, och lite nyårssmink till i morgon men vet itne om ekonomin tillåter detta..
Morgondagens outfit blir en svart tajt klänning från Gina Tricot, svarta underkläder, strumpbyxor, Guldsmycken och svartaskor fårn belle och även en svart handväska.
Ska fixa håret i nån cool utsläppt frisyr, och en sotad sminkning..
Menmen, nu måste jag börja med alla mina små hussysslor annars hinner jag aldirg klart..

kraaaaam


trött som fan

Ja då har jag hunnit gå på banken, jobbat, handlat, ätit och nu påväg i säng..
Stefan ville se sagan om ringen fortsättning som är idag, så jag får snacka muggkontroller för mig själv =P
I morgon blir det till att packa upp alla konserver, åka till kusinen som fylle år, sedan tvätta..
 jaja, nu ska vi dusch ha de bra....

Godmorgon!

Gjorde massa konstigheter i sömnen i natt, stefan bad mig stänga av tv varav jag ger honom kaffekopppen (som står vid mitt sängbord) och säger  jag hittar inte knappen... Han börjar skratta och säger att man inte kan stänga av tv med den, men jag är helt övertygad och börjar såklart bråka.. Han påminnde mig om detta i morse och jag var fortfarande övertygad om att det gick, fattar inte hur jag fick till detta direkt..

iGÅR DÅ, jobbad 13-21, handlade lite kläder innan på Gina som vanligt....
Stefan hämtade mig när jag slutade, jag lagade ihop lite mat till mig medans han satt viddatorn....

Nu, har precis duschat, ska snart sminka mig och klä på mig, sedan jobbar jag 11.30-19.30, funderar på att ha den nya tröjan/klänningen jag köpte igår, men vetefan känns onödigt ska ju bara fram och tillbaka till jobbet, och då kommer den lukta mcdonalds..Innan jag åker till jobbet måste jag gå på banken i solna, måste hämta ut Novemberlönen..

Ha  det bra...=)


Träffa systrarna, Farmor och Lillebror....

Träffade syrran som är här från frankrike, hon åker tillbaka i morgon, så farmor kom till pappa kajsa och Lowa var oxå där..
Så fick jag julklappar och8 fick dela ut lite oxå, jag fick örhängen 2par, en pyjamas, en tjocktröja, pengar, samt ett jätte jätte fint armband som Kajsa (storasyster) gjort.. När jag varit där ett tag gick vi alla till Solna C och mötte mirro, jag byte mina skor jag fått i Julklapp till ett par liknande pumps, sedan gick jag snabbt upp på gina och bara blickade igenom, hittade en underbart söt kofta som jag köpte för presentkortet jag fick av min Moster (Tack)
Hemma hos pappa snackade vi massa skit och kollade på när Lowa och Calle lekte och kollade på teletubies, och åt malins goda chokladgodisar med dumle, nötter och marsmallows i..

Påvägen hem köpte jag mat till mig och stefan på grillen, Kebabtallrik med ris till mig och Kebabtallrik med pomes till Stefan..
Nu sitter han och spelar medans jag har städat toan, badrummet och Köket... snart ska Lasse tatuera Stefan och sen ska vi badabastu... trevligt värre, i morgon blir det till att jobba några timmar..


Bilder på skorna, tröjan samt armbandet






När jag sov hos mirro Roade jag  mig bra, C´et på Carmens dörr har lossnat så jag passade på att skriva dit ett H



Mamma och lasse på O´larys, dom är bara för söta




samt min underbara dator i arbete ^^

Julklappar

Jag fick två t-shirtar en med skor på och en från De Palma, en gråmysig tjocktröja, skor (som är förstora, så ska bytas i morgon) så fick jag plåster med pussmunnar på, halsband, armband, smink, parfym och bodylotion från Kylie Minogue `Sexy Darling` 300kr på sfbio, även 200kr på ginatricot och för att inte glömma det jag fick av Mamma, Lasse, Stefan och Morfar min fina vita Eee Pc mini, en riktig bloggdator...



Mitt armband och t-shirt



Min underbara HARM...


Gomorgon, goddag, godnatt...

Då var julafton överstökat, inge mer stresshandlade eller pengarbrist, vi hade en riktigt mysig och trevlig julafton i det stora mysiga huset i mariehäll.. Hela familjen var samlad från gammla till nya medlemmar, vissa gnällde vissa njöt det är väl så en riktig jul ska vara, vi åt massa mat, mamma och Lasse hånglade under misteln hela kvällen (och på alla andra ställen i huset), det var snapps, hembryggd julöl, hundar och barn, och för att inte glömma dom fina julklapparna, och som mamma sa alla är vi barn på julafton =)
När allt var avklarat, julklappar, mat fika, småprat, kalleanka, etc. så tog jag och stefan en taxi till hemmets lugna vrå, vi kollade tv, badade och självklart pillade jag med min nya fina julklapp (en Eee PC mini)


För att ni ska veta vem jag är och vad jag gör så tänkte jag berätta lite snabbt

Namn: Embla
Bor: i Sundbyberg
  med: pojkvän och mamma (mamma som aldrig är hemma)
Syskon: Ja en himmla massa,jag ska förklara så hoppas jag att ni förstår, Julia, Kajsa, Michelle o Calle är halvsyskon, Malin, Amanda, Frida o Marcus styvsyskon, Michelle och jag har samma mamma, Julia, Kajsa, Calle o jag har samma pappa,  Malin och Amanda är min pappas Frus barn, Frida och Marcus är mammas killes barn.
Gör: Pluggar till frisör, och jobbar på McDonalds7
Pojkvän: Ja sen drygt två år
Sen för att lägga till så har jag två underbara Syskonbarn Carmen (den berömda Harmen) och Lowa

Detta är då jag på julafton =)


RSS 2.0