Äntligen......

har jag köpt mina efterlängtade jeans-leggins på BIKBOK, hade tänkt köpa dom innan JUL men så blev det minnsan inte!
Jag jobbade 4,5 timmar igår, känndes ju helt okej, ska jobba på Söndag igen 15-21, kanske inte de roligaste men det är iallafall bra betalt.
Igår köpte jag även en vit blus, mamma trodde jag skulle konfermera mig, och lasse trodde jag skulle döpas.... låter de verkligen bra? Aja, skit samma vad dom duvorna säger, jag gillar den som bara den! Den är hur mysig som helst..
Igår åkte vi förbi hos Lasse och Mamma då blev det att vi fick ta med oss Indra hem, för mamma jobbar o Lasse ska bort idag!


Idag blir en otroligt tråkigdag för mig, har ingenting att göra, bara sitter här.. Stefan ska iväg, och eventullet på födelsedagsfest senare ikväll! Vad ska jag göra då?
Kanske skaa supa mig full och danska i mörkret med mig själv! Låter det bra?
Nejmen usch vilket j*vla liv jag har, någon som vill komma med förslag??

Kramar

Bra eller Anus?

Vad tycker ni?
Detta är mer ca 1års mellanrum, är det en bra förändring eller anus?


SÄLJES!!

nu säljer jag min älskade MALM sängstomme med tillbehör, det finns 2 stycken avlasningsbord var av ett är helt ouppackat (fortfarande i kartong) ett är monterat.... Avlastningsborden fäster man på sängen (som nattusbord)
En sängstomme för en 120x200 säng i färg EKFANER.. från IKEA
Den kostar ny 1395kr (endast sängstomme)

Avlasningsborden kostar nya 449kr styck, jag har två stycken

Jag säljer allt för 1500kr, vid snabb affär är jag vilig att sänka priser yttligare....
Sängen är inköpt under 2008, så ganska ny iallafall, står just nu isär monterad, men den är absolut inte svår att montera ihop igen...
Jag har nu lagt ut annons på ENIRO, men om det är en vän eller någon jag känner som vill köpa den är det självklart ett bättre pris...
Hör gärna av dig, är du intresserad skriv en kommentar, med Mail så hör jag av mig!





För mer INFO, kommentera så får du veta mer, ska besvara alla frågor
OBS! madrass ingår ej!
Är i akut behov av att bli av med den!
MVH/Embla


Städa och ha otroligt tråkigt!

tänkte städa, men känns lagom roligt, men tänkte ändå göra det... Känner mig så otroligt äcklig, o då passar det att städa.
Sedan ska jag tvätta klockan 19-22, jag önskar ibland att det fanns någon som kunde komma hem till mig och städa, eller typ hjälpa mig att komma igång, med något slags schema.. Jag har så otroligt svårt att komma igång, jag skulle bara vilja köpa allting nytt, så jag slapp det här , då skulle jag bara lägga allt i soppåsar och kasta det, sedan ställa in alla mina nya fina möbler... Men dom pengarna har man ju inte, spec inte flera gånger i månaden när man känner såhär..!!!
Vad tycker nii att jag ska göra´?
Det är så otroligt svårt att komma igång, jag tror nästan det krävs att man har en helt egen lägenhet, som verkligen är ens egen, där man kan göra vad man vill för att man ska vilja städa o fixa o möblera precis så man vill...

Om jag bara hade det här kanske det skulle bli roligt att städa,


Jag önskar det kunde se ut såhär i mitt hem!


vill ha den där tapeten i sovrummet!!!



Igår hämtade jag Carmen från dagis, var hemma från skolan.... Var hos Mirro tills Stefan kom och hämtade mig runt 21.oo, jag och Carmen hade det jätte mysigt tills Mirro och Tjompa kom hem, för då gjorde hon inte annat än att skrika, jag förstår inte rikigt det där..... Hon är världens snällaste unge när hon är med mig, men med dom är HON rent ut sagt ett MONSTER... När vi ätit middag osv gick vi hem till Millus, Carmen fick leka av sig lite och Vincent var helt vild, C/Klara var helt lugn och snäll... Påväg hem höll Carmen på att somna flera gånger men icke sa nicke, de fick hon inte... När vi kom hem la jag henne o det gick hur bra som helst, som tur var =)


långa dagar med lite tid!

Precis vad det är, väldigt långa, mörka och deppiga dagar, med ingen annan tid än till skolan, jobbet och lite familj, är faktiskt ganska tråkigt. Det är så otroligt skönt att få skriva av sig lite ibland, men skulle gärna göra det varje dag!
Igår träffade jag syrran en stund hemma hos Jennifer, sedan handlade jag en himmla massa mat, (tycker jag i alla fall) sedan var det bara hem rensa ur kylskåpet på all äcklig gammal sill som mamma aldrig kastat, och sedan torka ur, eller diska alla hyllor =P
viisst är det roligt att läsa om vad jag gör när jag städar, kanske inte men för tillfället känns det som jag bara städar när jag har en sekund över och ändå ser  det ut som ett h*rhus här hemma!
Just nu sitter jag och äter en helt otroligt god macka, köpte bröd iskolan har redan glömt vad det heter, en limpa 10kr, det var som taget...                Nu ska jag snart gå till jobbet, känns inge kul att jobba till 21, och inte hinna andas innan jag ska sova..
Jag bara längtar tills Torsdag, ska bli så skönt att vara på salongen, det är otroligt roligt samtidigt som jag lär mig en hel del!

Jag ska fråga Bella om jag får ta dit och klippa någon på Torsdag, vi har ju det i APU-uppgift, isåfall tänkte jag fråga Mirros Pappa Johan om han ville komma o toppa sig!



Jag har otroligt dåligtsamvete, känns som jag är sur och grinig hela tiden, och vet inte riktigt varför, såfort någon säger någoonting som retar mig blir jag skit sur eller jätte ledsen, någon som vet varför....
Men jag måste erkänna att jag har lite dåligtsamvete för att jag är en som hjälper feta att bli fet, jag serverar dom mat, och lever på deras matbehov..
Är inte de hemskt??


Godmorgon Allesammans!

Har inte hunnit blogga på fleradagar dessvärre..
Igår jobbade jag på mc-mässan i torsdags åkte jag med Bella hem och stannade där några timmar, så det har blivit långa dagar och sena kv'ällar..
Ska snart iväg och jobba på MC-mässan, men först ska jag till Solna, lämna in mina glasögon, sedan gå på baken därefter in till stan sätta in pengar på Nordea sedan till Älvsjö...
Det låter väl roligt, jadå, det är för någonting gott, Jennie (mammas kompis som bor i Usa) ska snart komma till Sverige pga en tråkig nyhet. Men då passade jag på att fråga henne om hon kunde köpa med två par skor till mig... och det kunde hon =D
Tack tack och tack Igen Jennnie..



Men girls and Boy, jag har bar dryga timmen på mig att göra mig klar innan jag ska göra alla dessa olika grejer, så jag kanske bör sätta igång..
Hoppas ni får en jätte bra dag, jag ska försöka, tror till och med att det blir Lunch med Mamma och Lasse, det är aalltid trevligt... (men lasse jag var snabbare på huvuräkning igår)

Kram

Hejhej!

Just nu är jag iskolan och börjar min lektion om 15 minuter, roligt jag har engelska..
Vi har haft rast i drygt 2timmar, känns lagom drygt, innan hade vi teori om färger och sedan lite folie slingor, gick jätte bra....
Det var någon slags kebabgryta till lunch med ris och vitlökssås till, helt okej faktiskt!
Jag slutar runt 14.00 idag då blir det nog hem, eller kanske ringer syster o frågar om hon vill hänga med mig.. =)
Vore ju ganska nice, jag jobbar inget mer denna vecka, mer än på MC-mässan fredag och lördag, men det ska bara bli roligt..
Men känner mig fortfarande stött efter utskällningen jag fick på jobbet igår, jag tänker fan in acceptera det!!!

Aja girls and Boys... hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, jag ska försöka ha det..
Kommer nog blogga mer ikväll =)
Kram

förlåt,

jag har inte hunnit blogga på några dagar, och kommer inte hinna nu heller, eftersom jag Snoozade klockan förlänge !
Igår städade jag och jobbade, en person på jobbet gjorde mig riktigt sur eller mer förolämpad när han ställde sig och skällde ut mig mitt bland alla gäster för att jag glömt fylla på muggar när jag var själv i kassan och det var fullt med folk!
Vilken tur att det blir hans problem i slutändan, jag tar mer illa upp för att det är bland alla gäster..
Jag orkar egentligen inte bry mig, men det känns så onödigt...
Nu ska jag dra om 10 minuter börjaarr skolan 08.40
Men girls and Boys ni får ha en super dag, så tänkte jag bjuda på en låt som jag fasat för :)


Tidig morgon och.....

en otroligt lång dag..... Har en heldel att göra idag, ska först gå i skolan till klockan 16, sedan ska jag hem plocka och fixa lite, måste rensa min garderob osv...
Sedan ska jag dö på soffan, utan en tanke på vad som kommer hända sen.. haha
Har sovit som en stock inatt, jobbade till 21.00 igår, det var bara roliga människor som jobbade så arbetet gick fort sammtidigt som vi hade roligt, det var lagom mycket folk, ovanligt lite för en söndag, men dryga fjortisar.
Jag är otroligt trött, inte min grej att somna så sent som jag gjorde igår, vi låg och kollade på en film (jag kände mig inte alls trött) och sen ba sov jag, minns inte ens att jag blivit trött jag bara socknar, så vaknar jag med världens huvuvärk, somvanligt!
Nu sitter jag och Stefan precis somvanligt och har precis äti frukost, i brist på annat blev det Kaviarmackor och Kaffe (ej kaffe för mig)

Idag har jag frisör lektioner heladagen så det kan nog inte bli annat än roligt, om vi inte har permanentrullning dvs, man kan ju alltid hoppas på det bästa..
thihi!!!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, måste tvätta håret, dagens outfit har jag inte bestämt än, men ni får se en bild senare ikväll..




Ha en toppen dag!!

usel!

Känner mig helusel på att blogga just nu, men idag har jag varit och shopat lite i Kista, blandannat rosa och gråa knästrumpor, hårklämmor, lite smink och underkläder....
Här kommer lite bilder på det jag köpt, rätt färger och allt, men jag har inte fotat själv, ni får bilder på strumporna på senaare!!




Finfina grejer de här va, i morgon ska jag jobba en stund, men nu ska jag ta det lungt med Stefan i soffan...
Hoppas ni får en fortsatt trevlighelg!

avslöjas

det var så få intresserade av min överraskning så jag berättar eller lägger in en bild, bilder säger mer än 1000ord




Vad tycks??


har väldigt tråkigt, så blev en ny sminkning såhär innan läggags, så kanske jag är snygg imorgon när jag vaknar som alla Hollywood-stjärnor



Ifs kan jag sova med smink fler nätter pårad och det ser likadant ut 4 dagen !!



överraskning!!

Har en överraskning pågång, kan inte avslöja det än, för det är inte helt färdigt än.. Men snaaaart!!

Igår hade jag inte riktigt tid att blogga, hade fullt upp med praktiken, kom hem sent för vi var och åt hemma hos Lasse....
Men nu har jag lite tid att blogga, eller egentligen inte men är på salongen och har inget att göra medans jag väntar på att Bella har tid att fortsätta locka mitt hår, sedan ska jag till banken och därefter till jobbet..
Usch känns så segt, att jobba idag, nästa helg blir det MC-mässan på barnparkeringen..
Överraskningen kommer ni få se på måndag, kanske tidigare nir får väl se haha, jag tror ni kommer gilla det... Jag tycker det känns konnstigt...
Ska försöka få mamma att fixa mina naglar nu, ska göra naturella med crystal glitter....
I morgon blir det nog bio med syster eller Stefan
Men nu ska jag rulla vidare, så höres vi ikväll....

OM DU VET MIN ÖVERRASKNING, SKRIV DET INTE SÅ FOLK VET..
förresten ni som inte vet, gissa gärna!!!

Kraam


Godkväll!!

Jag tycker det svåraste med att blogg är att komma på Rubriken, vad ska man skriva där lixom?!
Jag är otroligt fantasilös när det gäller sånt, jag vill bara ha flyt, bara skriva tills fingrarna svider och armarna hänger löst, men så mycket orkar nog ingen läsa, speciellt inte så som jag skriver!
Idag har jag varit i skolan, vi hade tävling i långhårsuppsättning och  permanentrullning, är faktiskt väldigt stolt över mig själv med tanke på att jag fick ett välförtjänt MVG på uppsättningen!

från början


Och färdigt
   




Men jag var även på salongen och fick en stor chock när jag kom in och beölla hade färgat håret brunt, så nu försöker dom övertala mig att göra det, vad tycker ni??

Linnéa tvättade och fönade mitt hår så jag fick mina fina lockar, här får ni en bild på min nuvarande färg och mina lockar

 

Och även en bild på min färg som liten med mina små lockar




Bilder från andra dagar!!

Jag gillar rosa syns det??



Mys med Libra
 

Man blir så lycklig


Nu kommer bilderna!







Kommentera gärna!!

Morötter och ost macka!

Idag blir det skola, trevligt, har frisör lektioner hela dagen så jag ska inte klaga...
Gick upp och gjorde frukost runt kvart i sex, och nu sitter vi här tillsammans och pickar på våra datorer ^^

Ostmackor till oss båda, och en morot till mig...

Muuuuums..

Är inte lika trött som jag brukar vara (sov med öronproppar i natt) men har tydligen varit så duktig att jag tagit ur dom i sömnen och sedan lagt dem lite snyggt i hyllat, kryss i taket embla!

IIgår var en otroligt seg dag på jobbet, inga människor, nästan inga på jobbet så man rent ut sagt bara stog där när man gjort rent hela kassalinjen..
Idag blir det inge jobb, ska hämta Carmen på dagis vid 15.00 sedan blir det hem till dom.. =)
Igår kännde jag mig verkligen som Ask-ungen, satt på knä på jobbet och putsade allt stål, då kanske ni fattar hur lite det var att göra, mellandags rean är över och folk har inga pengar kvar..
Vi har ju ifs vissa stammisar, men dom kommer oftast på morgonen, och det är inga reashoppare inte så dom kommer alltid ha råd att komma och köpa en kaffe och kanelbulle...

Tjejer och killar, vad ska ni hitta på idag??


Själv har jag inga direkta planer mer än skolan och hämta på dagis, och mysa med Carmen..

Men det blir väl alltid någonting som händer, ska mysa med Stefan när jag kommer hem det behövs känner jag, igår hann vi inte umgås någonting, visserligen träffas vi varje dag, men det betyder inte att vi har tid att umgås, det finns så mycket som ska göras, men ikväll ska jag bara släppa allt och ligga i sängen hela kvällen =)

Usch, få ångest, vet inte vad jag ska ha på mig, vet inte hur jag ska sminka mig, miin klack på mina skor hargått sönder så vilka skor ska jag ha???? =O men nu ska jag beställa skor nästa vecka tänkte jag, 1400kr för 2 par skor och 1 bikini, det är helt ok faktiskt.... OM man tänker på att jag tänkte köpa likadanna skor i sverige för 1100 kr styck...
Ska lägga in bilder på Bikinin och skorna senare, men nu känner jag mig lite stressad med tanke på att det tagit mig 35 min att äta upp en morot och en macka, och har fortfarande lite kvar.. men är prop mätt....
Känner mig jätte tråkig, har bilder på mobilen men hittar itne sladden, har bilde rpå mina nyfärgade ögonbryn på Harmen och lite till =)
Men jag hoppas ni överlever...


Kram


Huvudvärk, någon som vet?

Jag har haft huvudvärk nu varje morgon när jag vaknat, någon som vet varför?

Börjar ifs bli van nu, men det är jätte konstigt det är en ganska intensiv smärta, som dunkar, om någon vet vad det kan vara skriv gärna då, skriv även vad jag ska göra, vill inte sitta och knapra alvedon hela dagarna, vätske brist kan det dessvärre inte vara, dricker mer än någonsin numera..
aja om du vet skriv..... tack påförhand!!



 


hej allesammans!!

Kul att folk har hittat hit idag igen..
Jag har precis vaknat otroligt skönt att fåå sova så länge som man vill ibland, den möjligheten har inte funnits för mig på länge eftersom jag jobbat nästan varje helg..
Men nu sitter jag här ensam, och funderar på att käka lite frukost....

Jag förstår att det är jätte roligt att gå in och läsa någons blogg, men varför ska man inte kommentera, har inte ni några synpunkter på det jagg skriver (inte baraa dåliga)
Jag är själv en sån som läser folksbloggar utan att kommentera, för det känns så konstigt att kommentera, känner mig lite mer som en snokare.. haha
Men nu är det dags för mig att göra mig klar för dagen/kvällen...
är såå otroligt trött, jag har kollat på en massa skor som jag eventuellt ska beställa, men shit va dyr frakten är från USA, men det blir dom iallafall, det blir billigare att köpa 4 skor där än 1 par hemma i sverige med frakt!!

Men hittade ett par perfekta skor till min älskade syster MIchelle;


 

dom är sjukt söta, skulle passa perfekt på henne =)


Blir mer bloggande ikväll, jag slutar vid 21.00


kram


då var det morgon igen!

Morgonen är verkligen underlig, man tvingar upp ögonen  och tvingar upp kroppen ur den sköna varma sängen man sover i, för att klä på sig och gå ut i kylan, för att senare underdagen sitta i skolan och jobba, i dont get it...

Blev en tidig morgon för mig, är så otroligt trött, men måste tvätta håret och sminka mig, och har inte en aning om vad jag ska ha på mig idag.... känns helt tomt i garderoben, det suger verkligen.
Idag har jag engelskaa från 08.45 till 12.00 strax efter 12 ska jag fixa Kajsas hår hos Tessan..

I morse när jag kom in på bloggen fick jag faktiskt en chock, min blogg var otroligt fin, Karin hade varit inne och fixat den åt mig, tack =)

Ligger just nu i sängen och kollar på vädret, känns ju moget nog att prata pension, och det var ju inte direkt gårdagens pannkakor, eller?? Stefan ville ha pannkakor, och jag ville ha soppa till för jag anser inte att pannkakor är middag, det kanske blir mogen nog att prata pension i alla fall..
Borde gå upp ur sängen, men känner verkligen inte för det,vad tycker ni jag ska göra? sova vidare eller gå upp, jag hoppas dom flesta peppar mig att gå upp, för det är vad jag ska göra.

Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag försöka ha
=D massa kramar


Vill ha


Jag är väldigt sugen på att köpa lite snygga underkläder...

Skulle inta tacka nej till denna fina morgonrock med tillbehör...
Men skulle gärna ha detta fina nattlinne


men detta babydoll nattlinne skulle inte heller sitta fel


denna fina teddy skulle absolut passa in i min garderob...


Det kanske verkar vara värsta porrrelaterade kläderna, men jag skulle inte gå ut i dom, bara känna mig fin i dom hemma, varför ska man inte det för??

Jag tror folk är för fega, jag önskar folk kunde vara lite mer öppna, jag skulle gärna vilja ha möjlighet att gå in i en underklädesbutik där dom har dom mest absurta underkläderna utan att bli uttittad, folk ser det som en skamm att man vill vara snygg, sexig ja vad du nu vill kalla det...
Jag skulle gärna vilja köpa sånnahär kläder lite ofta, varför ska dom ens vara speciella, önskar man kunde  ha sånna här till vardags,, asså sånna underkläder...
Vad tycker ni, skulle ni vilja köpa sånna här, eller inte?? vågar ni isåfall....

jag vågar, men min ekonomi vill inte.... men det ska jag lösa...
hoppas ni köper det ni vill ha....

kram

...

Följ min blogg med bloglovin

Följ gärna min blogg, jag vet att ni är några stycken som läser, så varför inte följa den alltid??

lyssna och njut




Bilder från igår kommer nu

Igår somnade jag som en sten i soffan när jag o stefan kollade på en film....
Ussh för att vara så trött att man inte ens kan vara vaken till klockan 00.00 på en helg, men nu är jag vaken snoozade i sängen 20 minuter, sen gick jag upp och satte på kaffe till mig och herrn, så nu sitter vi som vaanligt brevid varandra med en varsin dator, jag med min lilla och han med sin stooora..
Nu ska jag snart iväg och jobba igen, slutar halv åtta, ska i allafall bli skönt att sluta tidigt men önskar jag slapp jobba och ändå fick betalt, men det går ju inte dessvärre...

Gårdagens kläder var ett par höga byxor och en trekvartsärmad tröja, på bilden har jag ett linne men bytte, och sedan mina arbetskläder som inte är dom finaste.....

 



Middagen igår blev jätte god, vad tror ni??


Muuuuums
Hoppas ni alla får en jätte bra dag, det ska jag fösöka ha..

Trött på fjortis jackan!!

Nu har jag tröttnat på min djävla fjortis jacka, en mörkblå fjällräven, jag vill verkligen köpa/ha en ny, eller behöver..
Men vet itne vad, jag vill ha någonting lite mer kvinnligt, lite mer figursytt, nått svart eller brunt, nått som inte kostar allt för mycket.... finns detta??

Ge mig tips skicka bilder vad som helst, heeeeeeelp me PLZ...
tack på för hand, om ni nu ens vågar skicka en kommentar..

Godkväll!!

En ganska skön dag i alla fall, jag som trodde den skulle bli hemsk, pratade med min lärare idag och bestämde att fredagar blir min lediga dag, men ska självklart jobba lite matte och visa henne..
Jag åkte till salongen direkt efter matten, kollade på mirros korta hår, haha, sedan åkte jag till kista handlade ett par Everest kängor, sedan var det jobbdags... Har varit en otroligt seg dag på jobbet, lite folk och må beställningar..
Slutade klockan 20.00 åkte hem och nu sitter jag i sängen och skriver, stefan sitter vid datorn medans jag väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan lägga in maten.. Kvällens mat blir ris (fullkorn) kycklingfilé i ugnen tillagad med morötter, röddlök och massa vitlök... skulle velat ha lite honung men har dessvärre ingen....

Jag var tilloch med och tittade på ett par jätte snygga skor på Bianco, men dom var inte såååå snygga för 700kr..
Nu borde jag fortsätta med maten sen ska hag mysa sönder Stefan, huhih
Jag ska lägga in lite bilder senaare, men just nu har jag inte tid... CYA..
kram

Godmorgon världen!

Helt nyvaken och jätte trött, skulle gärna sova några timmar till, känns väldigt onödigt att sitta noch åka 45 minuter till skolan för attvara där på en lektion när jag har möjlighet att färga mitt hår idag...
Aja,, får lössa det kanske hinner ändå, men börjar jobba klockan 16, och slutar skolan klockan 12.30

Hoppas det blir lungt på jobbet idag, eller jätte mycket då går tiden otroligt fort, och jag jobbar bara 4 timmar så jag har det ganska bra... Jag o stefan kanske borde ta lite tid med varandra nångång, det är lite som om vi glömmer bort att vi älskar varandra,..

Nu dom senaste veckorna har det varit mycket små tjafs och lite tid med varandra, jag har jobbat mycket han har jobbat o sen har det varit massa andra saker som stört, men vecka 9 då har vi en hel vecka tsm, undra vad vi ska hitta på då..

Ensak är säkert och det är att jag älskar honom, hur mycket jag än gnäller <33



Tack för era fina tankar om mig, men jag skulle vilja ha fler, du anonyma person, vem är du??
Du verkar ju känna mig så tell me who you are...


Alla har rätt att vara fula ibland
men det värmer att veta att flera tänker bra om mig..



dumma tankar

Heelloj, hoppas alla haft en toppen dag..
Påväg hem från salongen slåg mig en dålig tanke, undra hur många saom tänker dåligt om mig, just i dag, eller förresten i största allmännhet, och vad säger folk...

Jag tror detta slog mig för att jag själv dömmer folk ganska mycket i mitt egethuvude, inte baraa dåligt men sitter någon med ett par skit fula skor så kan jag inte låta bli att titta, tycka synd om eller nstan bli arg på denna person, så jag undrar vad tänker folk om mig. Att jag är en stor fet padda i helt fel kläder, eller??

Jag undrar, vad tänker du om människor,  vad tänker du om mig?? tell me


Men jag undrar även vad folk tänker för bra saker om mig, skulle gärna vilja vet....

VAD tänker ni om mig??





Dagens outfit!!




pigg och trött

Godmorgon!!
Igår skulle jag o Stefan se en film på 6an, men jag hann somna innan jag ens han se första reklamen, och då kan jag inte somna om när jag väl vaknat...
Idag blir det en lång dag på salongen, ska vaara där till klockan 18.00, så snart ska jag gå upp och duscha och fixa håret och sminka mig, men vet inte hur jag ska göra med håret eller hur jag ska sminka mig, vill inte ha för mycket men det ska synas, det är så få som sminkar sig såhär i vintern, folk verkar inte orka (jag är en av dom) men det ska det vara slut på iår, det tar inte så lång tid, och vem vill inte känna sig snygg alltid?

Igår när  jag kom hem hade jag inget att göra så jag spanade lite skor och hittade ett antal som skulle passa perfekt i min garderob, men jag tror dessvärre inte att jag kommer köpa dom, jag har ingen lust att beställa skor från USA även om jag gärna skulle vilja ha dom...







"Om du är rik och inte vet vad du ska lägga pengarna på, köp gärna dom här skorna till mig jag har strl 37"




Är otroligt sugen på kaffe just nu, men har ingen mjölk så det får vänta tills jag kommer till salongen, just nu ligger jag och funderar på hur jag ska ha tid med allt jag vill, jag ska börja träna men måste fixa ett träningsschema som funkar för mig men det finns inte så mycket tid...
Dåså små kottar,, nu ska jag gå och duscha, sminka mig, fixa håret och klä på mig, ni får in bílder sen.. inte på när jag duschar men på hur jag ser ut, haha


hjärtformade öronvärmare

Mirro hade köpt ett par hjärtformade öronvärmare till Carmen, men jag hann hitta dom innan och tjata mig till dom...
Mirro tycker jag är jätte fånig med jag är In löv...



Vem vill få plattfrisyr med en mössa, när man kan ha snygg frisyr och vara varm om öronen med dessa..

TACK syster!!


Godmorgon!!

Jag är uppe före tuppen idag, Stefan har precis gått till jobbet och jag ligger i sängen med en stor kopp kaffe, täntke göra detta till en vana.. Igår kväll åt vi galss kollade på film och drack vaniljte mums.. Vi somnade sent med tanke på att vi båda vänt dygnen när vi varit uppe sent (haha till 01.30) men när vi väl somnade så sov i alla fall jag som en liten gris..
Är aptrött såhär in för skolan, och nu får jag höra att dom flesta börjar på fredag, eller måndag.. surt som fan..
I måndags var jag hos mamma och fixade mina naglar, sen hade jag ju Carmen, glömde bara säg att jag gjorde mina naglar, jag gjorde dom med gultglitter, min favorit..
Idag ska jag hämta Carmen på dagis, mirro skulle ringa under dagen...

Igårkväll gjorde jag en liten lista på cad jag behöver under 2009 (mina egna behov, inget måste kanske)

-Bättre bettyg
-Mer pengar
-Renare hem
-Träna mer
-Mer skor
-Visa mer kärlek

Jag tycker alla dessa grejer låter ganska rimligt, jag tror jag kan uppnå dom med lite jobb o slit, ska göra det till en vana att bädda sängen varje morgon, bara så får jag det renare, att lägga tillbaka kläder som jag itne ska ha på mig istälet för att lägga dom på golvet, men det viktigaste som jag varit lite dålig på under 2008 är att visa dom jag älskar min kärlek, så det blir nog det stora målet detta år, och såklart gå ner typ 15 kilo....
Men sen tycker jag faktiskt att jag förtjänar nyaskor, kanske inte varje månad och inte för 1500kr varje gång, men nångång ibland, jag älskar ju skor, skulle kunna gå i slitna jeans urtvättad tröja och ett par riktigt snygga skor...

Igår kväll skrev någon en kommentar i min blogg, jag hatar när folk bara skickar j*vla reklam, men jag vet att denna länk hon skickade http://www.gratismode.se/?c=32813 är någonting roligt, man samlar poäng för att få presentkort, så jag tänkte ge det ett försök, bättre att vara med än att strunta i det, jag ska se hur mycket poäng jag kan samla på en månad, och se om jag får ett presentkort på 1000kr, för då j*vlar blir det skor, så snälla hjälp mig att samla lite poäng om du inte redan är med bli det, tryck på länken och du kommer direkt att kunna bli ny medlem, jag tycker detta är jätte roligt, bara hoppa om kring på olika sidor och få en massa poäng varför inte om man som jag inte har ett liv, hahaha


Jag vet inte vad ni tror jag är för en person, men det är denna typen av skor som jag tycker om, denna kanske är något hög, men i löööv it..
So plz help me....


Gratis Mode



Bli medlem nu girls and boys

Jag lovar ni blir inte missnöjda!


Skor skor och ändå mer skor

Längtar tills den dagen då jag har en bra ekonomi så jag kan läggfa en massa pengar på skor, ja sånna skor som folk kollar på när man har på sig, sånna som människor inte vågar sätta på sig, sånna skor som knappt går att gå i, helt underbara är dom..
Men denna lön ska jag nog köpa mig ett par, topshop har snygga och inte så jätte dyra trots allt..
Men hittade ett par asläckra om man nu kan kalla det skor, tror inte de.. Det är inte ens skor, bara en djävligt cool bild





Feel like the day the earth stood still

Imorgon var det dags för skola, får helt okej schema denna period, börjar sent skutar tidigt och helt okej dagar, mycket frisör som tur är.. Men idag känns det som tiden står stilla, men att det ändå går så fort.. konstigt
Hoppas ni alla får en super bra skolstart, själv ska jag hämta Carmen på dagis när jag slutar i morgon, sen blir det till att fixa iordning resten här hemma..
Men nu tänkte jag gå och lägga mig i soffan ett tag, i hop om att det är någon bra film på tv.. Sims2 funkar inte för tillfället skit irriterande jag är verkligen sugen på att spela,.
Nej, men då får jag träna hjärnan lite, ska läsa en bok, "Överlevare mot alla odds" Verkar spännande, ni får veta sen hur den var, om några dagar :-)



!!hooppa och skit så får ni randiga ben!!

Nu har jag avslöjat er!!

Nog kan jag väl se att det är ett tiotal som läser min blogg, men varför är folk så tråkiga?? Jag ber inte om att ni ska skriva en helrad eller en uppsats, men kanske bara en punkt så jag kan spana in er blogg..
Thihihihi.... ha det bäääst

Tack tack och tack igen!

Min blogg är nu fin, vissa grejer ska göras mer på, men den är jätte fin just nu =)
Nån som vll hjälpa mig att göra en Header (om de nu heter så)

Men tack så jätte mycket Livia för ditt arbete med min blogg =)

En underbart bra låt!!

Låten har ett otroligt bra budskap!

Godmorgon!

Ledig, aldrig är man nog ledig, idag ska jag städa hela lägenheten, det är sså hemskt att jag inte ens orka ta undan frukost tallriken för det gör ingen skillnad i röran, önskar jag bara kunde kasta allt och köpa nytt, tänk om ekonomin räckte sålångt då skulle mitt hem vara städat alltid, men då kanske jag hade haft en hushåållerska, eller??
Jag skulle iofs vilja köpa lite nya grejer hem, men det får vänta tills jag köpt skor o andra viktiga grejer xD



såhär ser  hemmet ut just nu, men jag ska nog visa mig själv vad jag är villig att göra..
det ska dammas det ska torkas, plockas undan, dammsuga, torka golv, göra rent handfat toaletter, badkar ja precis allt ska göras!!!


Nyårsbilder!!!

Jag och vackra syster =)



           

About the New Year

Nytt år men samma gammla Embla, vi hade jätte trevligt igår mycket god mat, mycket trevligt folk en em himmla massa skumpa..
Barnen/ungdommarna spelade gitarr hero World Tour, eller alla var väl med och spelade, vi pratade massor och hade bara väldigt trevligt..
Har ännu inte fått tag på några bilder, men det ska jag fixa snarast möjligt..

Innan festen började var jag i kista och handlade sen körde stefan mig till Mamma och Lasse, vi åkte till Kista igen och handlade nyårsklänning till Frida, sedan släppte Lasse av oss i Råsunda så jag och Frida kunde sola lite, jag och Frida åkte hem till Hallonbergen och fixade oss för kvällen, Maria och Perra kom och ställde bilen i garaget sedan väntade taxin..
När vi väl var framme var festen igång..
Tolvslaget blev väldigt bra, jag hade min man att nyårskyssa, och vi fick även veta att mamma och Lasse ska gifta sig denb 6/6-09 UNDERBART..


Bilder kommer, hoppas alla får ett riktigt bra år..


RSS 2.0