fyfan för människan!

Jag var inne och läste på "blogg.se" om vad folk skrivit osv, så ser jag att någon ber världen om hjälp, för att hitta en kidnappad hund. Jag förstår mig inte på människor, att ta en liten hundvalp på 6 månader, det är hemskt.. Dom skulle ju aldrig fåför sig att ta Libra, men kanske Indra.
Denn Therese Perlman, har försökt på alla sätt, och självklart vill man hjälpa till, tänk om någon skulle göra det samma mot Indra eller Libra, då skulle man försöka få världen att hjälpa till.
Jag tycker det är hemskt blir väldigt berörd, och tar väldigt illa upp, att en människa kan ta någonannas saker är helt oförklarligt, men att ta någonannans hund, eller överhuvudtaget en levade varelse är helt sjuk, det finns inga ord som kan förklara hur hemsk denna person måste känna sig när detta Brev som Therese2 har skrivit kommer till honom/henne, om ni vet någonting ring henne eller kontakta polisen, alla telefon nummer som behövs finns Nedan....



Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.
Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst.
Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman               070-4164073       
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414




Godmorgon världen, detta blev en väldigt tråkig start på denna dag, men förhoppningsvis får Therese tillbaka sin stackars valp som förmodligen har det bra hon någon snäll IDIOT.
Jag ligger somvanligt i sängen och bara gosar lite, Stefan har gått till jobbet, vi åt frukost tillsammans *myys*, jag ska snart gå upp ta en dusch sedan göra allt det där som en tjej gör på morgonen. Är så  sjukt trött, skulle kunna sova ´tills i morgon, jag somnade typ 01.00 igår, då vi stängde av tvn 23.15.. Fyfan alltså, men hann tänka ut vad jag ska laga förmat idag, ja det var väl det jag tänkte på, hahaha jag tänker på mat när jag inte kan sova, visst är det toppen xD
Vänta vänta o vänta, vill att Vakna med The Voice ska börja.... Öka kan tiden gå lite fortare tack.
" Vad ska jag har förkläder idag då?" det är en klassisk fråga som jag ställer till mig själv varje morgon, mitt huvud säger ensak medans hjärtat säger en annan, ska jag lita på huvuder eller hjärtat i det här fallet?
Ni har ingen aning som jag med andra ord...
Aja nu kan jag berätta mer om min dag i allafall, jag har frisör lektioner hela dagen, det är råligt. =P
Har först klippning sedan permanentrullning, ska bli väldigt roligt, utom det sistnämnda, men ska göra mitt yttersta idag faktiskt. Sedan ska jag träffa Alexandra och ta en fiika med henne istan, mysigt mysigt..
Men nu ska jag kolla på Vakna med the Voice, sedan göra mig redo...
Ha en toppen dag girls and Boy!!


Kommentarer
Postat av: Matilda

nice blogg:)

2009-02-02 @ 20:37:09
URL: http://matildayou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0